Din cele mai vechi timpuri, masa de toaleta pentru dormitor a fost pilonul de baza al coltului rasfatat al oricarei doamne sau domnisoare. O masa de toaleta sau masuta de machiaj este cunoscuta pentru a transforma rapid si definitiv orice spatiu intr-un spatiu de rasfat cu feminitatea ca element principal. O masuta de toaleta te poate ajuta sa te pregatesti in fiecare dimineata mai repede, sa aplici rapid machiajul si sa te simti relaxat in timp ce faci totul. Pe dulap veti avea toate lucrurile necesare si anume pensule, cleme, machiaj, rujuri, parfumuri, bijuterii si accesorii.

Poti alege o masa de toaleta simpla cu taburet sau una cu oglinda tripla si alte accesorii, precum o banca confortabila pentru un plus de confort. Nu trebuie sa stai in baie pentru a te pregati sau sa stai in pozitii incomode in cautarea celei mai bune lumini pentru a-ti aplica machiajul. Este mult mai usor sa incorporezi o masuta de machiaj intr-un design de dormitor, dar poti construi si designul unei camere intregi in jurul acestei piese de mobilier.

Fiecare femeie, indiferent de rolul pe care il joaca in viata, fie ca este mama, sotie sau fiica, are nevoie de un colt frumos, un loc de concentrare si ordine. Amenajarea acestui loc de stil personal trebuie sa inceapa cu selectia piesei cheie de mobilier, masa de toaleta.

De ce sa alegi o masa de toaleta

1. Ajuta la organizarea eficienta a spatiilor din casa – Masa de toaleta te ajuta sa iti organizezi mai bine machiajul, cremele si parfumurile. Astfel, nu trebuie sa ocupati toate partile casei cu machiaj, pastrand totul intr-un singur loc, organizat si eficient.

2. Economisiti timp pretios – Avand tot machiajul pe care il pregatesti, te scuteste de la pierderea timpului si de la cautarea prin casa pentru fiecare produs.

3. Ajuta la protejarea machiajului – Majoritatea femeilor care nu au o masa de toaleta isi depoziteaza machiajul in baie, dar acestea nu sunt conditii potrivite pentru depozitarea machiajului deoarece diferenta uriasa de temperatura si umiditate poate face ca machiajul sa se strice.

4. Un loc in plus pentru relaxare – Un motiv foarte important pentru ca o doamna sau domnisoara sa aiba o masa de toaleta in dormitor este sa aiba un loc al ei unde sa se relaxeze si sa se rasfete.

Programul unei femei este mereu agitat, iar intre locul de munca tensionat, treburile casnice si familie, masa de toaleta este locul in care toata lumea se poate recupera, reincarca si rasfata. Indiferent daca aplicati crema, machiaj sau doar va ingrijiti fata, acele momente petrecute in fata oglinzii cosmetice va vor oferi energia de care aveti nevoie pentru a continua programul.

Cum sa alegi o masa de toaleta

Compartimentarea – Este recomandat sa alegeti o lauda cu partitii inteligente si utile. Un dulap trebuie ales pentru a ajuta la organizarea acestuia cat mai mult posibil si pentru a oferi spatiu pentru a depozita tot ce aveti nevoie. Cel mai bun vanity nu trebuie sa fie unul foarte mare si voluminos, ci unul care se imparte cat mai eficient posibil. Sertarele si rafturile sunt recomandate deoarece ajuta la depozitarea si organizarea corecta a diferitelor tipuri si categorii de produse.

Oglinda si scaunul sau taburetul – Trebuie sa alegeti scaune confortabile si functionale, precum si o oglinda suficient de mare pentru a va permite sa efectuati diverse activitati.

Sursa de lumina – Un aspect foarte important si in acelasi timp util al unei sifoniere este iluminatul, nu iluminatul de orice fel, ci iluminatul potrivit pentru machiaj si ingrijire zilnica. Nu vorbim de iluminat pretentios, doar unul adecvat si suficient de bun pentru a fi util, adica 2-3 becuri in jurul oglinzii de pe lavabo, care este eficient si practic.

Spatiul – Atunci cand alegeti dimensiunea mesei dvs. de toaleta, primul lucru de luat in considerare este locatia si spatiul pentru a o plasa. Masa trebuie sa se incadreze in spatiul dormitorului si sa nu faca din spatiu o zona aglomerata.

Material – Calitatea materialelor folosite la realizarea mesei de toaleta, oglinzii si taburetului este un alt factor cheie, in functie de rezistenta mobilierului.

Stilul – Comoda trebuie sa fie in armonie cu stilul casei si cu camera unde este amplasata.

Amplasare masuta de toaleta in dormitor

Daca spatiul permite, cea mai convenabila locatie pentru o masa de toaleta este in dormitor, deoarece este partea mai privata si mai protejata a casei. Daca este posibil, un loc langa o fereastra este bun pentru a profita de lumina naturala pentru machiaj.

Intr-un dormitor suficient de spatios, in loc de noptiera, poti aseza o masa de machiaj intre pat si fereastra cu o oglinda pe ea si un scaun sau taburet alaturi. In acest fel, poti profita de lumina naturala ziua, iar noaptea, o singura lampa sau un set de aplice de perete poate garanta o iluminare perfecta.

Pentru femeile care lucreaza, o masa de lucru din dormitor poate aloca spatiu de depozitare pentru masa de machiaj, iar blatul poate fi pliat si ridicat pentru a dezvalui o oglinda. In functie de spatiul disponibil si de locatia alocata, acest birou multifunctional poate fi amplasat in dulap sau de sine statator. In toate cazurile, organizarea iluminatului nu va fi o problema. Un punct de vedere poate fi considerat ca o pozitie sub o fereastra.

O masa de toaleta de sine statatoare poate fi amplasata pe orice perete din dormitor, fie la picioarele patului, fie in lateral, si poate fi instalat cu scaunul sau taburetul necesar. Oglinda poate fi simpla sau tripla, se poate fixa pe perete, iar lumina poate proveni dintr-un lampadar, o veioza sau doua aplice, in functie de posibilitatile si stilul amenajarii.

O abordare similara ar putea fi si spatiul dintre dulapuri sau lateralele acestora in care se poate amenaja o masa de toaleta care va fi partial impartita si un sifonier, oglinda ar trebui sa acopere tot spatiul ramas pe perete, pana in tavan.

O masa de toaleta este o piesa de mobilier utila atat pentru femeile care isi petrec cea mai mare parte a timpului in ingrijirea personala, cat si pentru femeile practice care nu au timp sau nu doresc sa petreaca mult timp in fata oglinzii. Eficienta, organizarea, confortul si rasfatul sunt cuvinte care descriu cu acuratete cea mai buna vanitate, indiferent in ce categorie te incadrezi.

6 thoughts on “Cum integrezi o masa de toaleta in dormitor

  1. Felicitari pentru acest articol interesant si informativ! Am invatat multe lucruri noi citindu-l si apreciez efortul depus de autor pentru a oferi o analiza detaliata si argumentata.

  2. Ma impresioneaza profunzimea subiectului abordat in acest articol si modul in care autorul a reusit sa aduca noi perspective asupra temei discutate. Este un material foarte util si educativ.

  3. Articolul este foarte bine structurat si detaliaza pe larg informatiile despre subiect. Mi-a placut modul in care autorul a prezentat argumentele si exemplele pentru a sustine punctele sale de vedere.

  4. Am gasit acest articol foarte captivant si educativ. Subiectul este abordat intr-un mod original si interesant, ceea ce m-a determinat sa citesc pana la final. Autorul pare sa aiba o expertiza solida in domeniul despre care vorbeste, ceea ce confera credibilitate materialului prezentat.

  5. Mi-a placut modul in care autorul a argumentat fiecare punct de vedere prezentat in articol. De asemenea, apreciez faptul ca s-au adus exemple relevante pentru a ilustra ideile expuse. Informatiile furnizate sunt utile si pot contribui la imbogatirea cunostintelor cititorilor.

  6. Articolul este foarte interesant, oferind o perspectiva detaliata asupra subiectului abordat. Autorul a reusit sa prezinte informatiile intr-un mod clar si accesibil, facilitand intelegerea cititorilor. Este evident ca s-a facut o cercetare amanuntita inainte de redactarea acestui material.

Comments are closed.