Suntem intr-o perioada in care cea mai mare parte din umanitate este orientata, pentru a face cat mai multi bani. Cei care castiga 2000 de euro pe luna, vor sa ajunga la un venit de 4000. Deasemeni, cei care sunt la 4000 de euro, vor sa castige 8000.

Se cauta totodata cat mai multe surse, ce pot multiplica veniturile propriu-zise. Acum, se pot aduce bani suplimentari, prin inchirierea casei sau a masinii tale. Apeland la aceste metode, persoanele fizice pot aduce surse in plus de venit. In acest articol, vom afla cum poti avea surse suplimentare de bani, prin inchirierea autoturismului propriu.

Sistemele de airbnb au dat ocazia persoanelor fizice sa primeasca surse importante de bani, prin inchirierea locuintelor proprii. Deasemeni, am observat ca aproape fiecare persoana detine in prezent un autoturism.

Unii cetateni detin mai multe autovehicule, iar cu toate acestea se folosesc doar de unul singur. Din aceasta cauza, noi ne-am gandit ca se poate aduce un venit suplimentar catre ei si din aceasta directie.

Foarte multe dintre vehiculele detinute de persoanele fizice, nu sunt folosite si pot ajunge la inchiriere. In randurile urmatoare, vom afla cum se poate inchiria autovehiculul dumneavoastra personal. Veti afla care este castigul propriu-zis si timpul utilizat pentru un asemenea business.

Cititi mai departe…

Ce avantaje voi avea daca imi inchiriez propria masina si cum pot apela la acest serviciu?

Piata de inchirieri auto va putea de aceasta data, sa primeasca si persoanele fizice. Platforma care permite inchirierea masinii tale se numeste Rent-4U System si are pentru moment aplicabilitate in Bucuresti si Otopeni.

Fata de aceasta, mai sunt alte soft-uri ce permit aceeasi procedura. Indiferent de situatie, niciuna dintre aceste aplicatii nu ofera sansa cetateanului posibilitatea de a inchiria de la persoana la persoana.

Astfel, soft-ul Rent-4U aduce in fata ocazia unei persoane fizice de a inchiria de la o alta persoana fizica si invers. Dar, destul cu lauda de sine! Sa vedem totusi, cum se poate intra in contact cu aceasta aplicatie si cum se pot castiga bani din inchirierea masinii personale.

Cum se poate plasa masina personala la inchiriat?

In primul rand, va trebui ca autovehiculul pus pentru inchiriere sa fie detinut de dumneavoastra. Cel care va incasa banii din inchirierea autoturismului, va fi doar proprietarul ei.

In al doi-lea rand, va trebui ca masina respectiva sa indeplineasca anumite criterii de selectie:

– masina inchiriata va trebui sa nu fie mai veche de 7 ani- autovehiculul inchiriat trebuie sa aiba toate verificarile la zi ( itp, rca si rovinieta )- actele masinii vor trebui sa fie actualizate

Ce inseamna sa am actele actualizate, pentru a-mi inchiria masina?

La fel ca in cazul airbnb-ului, contractul de inchiriere va fi realizat doar de catre proprietarul autoturismului. Deasemeni, daca acesta isi schimba numele, actul de proprietate al casei va trebui actualizat.

Aceeasi situatie se aplica si in cazul masinii inchiriate.Autovehiculul pus pentru inchiriere va trebui sa aiba adresa proprietarului actualizata. Deasemeni, modificarile aduse asupra autoturismului, vor trebui updatate in carte si talon.

Cum se incarca autovehiculul pe site-ul de inchirieri?

Pe adresa de mail din site-ul respectiv, se incarca poze cu actele masinii si cu autoturismul propriu-zis. Un agent din partea Rent-4U va verifica toate actele, iar in cel mult doua zile lucratoare veti primi un raspuns.

Totul functioneaza extrem de repede. Imediat cum ati primit acordul, veti avea pe mail si un calendar in care sunteti intrebat de posibilitatea de a livra autovehiculul respectiv.

Dumneavoastra veti selecta perioadele din calendar in care puteti livra catre clienti autoturismul inchiriat. Din acest moment, masina dumneavoastra va fi buna pentru rent.

Cine stabileste tarifele de rent a car?

Aceasta activitate la ramane la decizia platformei in sine. Ei stabilesc preturile in functie de situatia pietei. Deasemeni, tarifele sunt determinate pe baza tipului de vehicul inchiriat.

Spre exemplu: Un autoturism ca Audi A6 va fi inchiriat cu un pret de 4 ori mai mare, fata de Dacia Logan.

Ele vor depinde si de sezon. Vara este anotimpul in care serviciile de inchirieri auto, au pretul cel mai ridicat pentru inchiriere. Astfel, pentru ca sunt atat de multe elemente fata de care trebuie sa se tina cont, platforma Rent-4U va fi cea care va stabili preturile.

Cati bani pot castiga din inchirierea masinii mele?

In acest context, situatiile difera de la o masina la alta. In cazul autoturismului Dacia Logan, tariful de inchiriere este de cel putin 20 de euro pe zi. Platforma Rent-4U System asigura o rata de 22 de zile inchiriate pe luna. Din acest calcul, dumneavoastra puteti ajunge din inchirierea autoturismului Dacia Logan la suma de 2000 de Ron.

Aceasta este calculata fara cheltuielile de rigoare: asigurare, impozitul auto, impozitul dumneavoastra, itp si rovinieta. Practic, suma de 2000 de Ron va reprezenta profitul dumneavoastra.

Vor fi luni in care pot castiga mai mult din inchirierea masinii personale?

Desigur. Aceste luni vor aparea cel mai des pe timpul verii. Deasemeni, daca tariful de inchiriere va urca in piata de rent, atunci si dumneavoastra veti castiga mai mult. Totul este relativ, pentru ca depinde de mai multi factori. Ceea ce este important, este ca sursa de venit va trebui sa fie in continuare viabila.

Cei care conduc platforma Rent-4U System, au mentionat ca se vor ocupa ca elementele de castig sa existe indiferent de situatie. Ei calculeaza un profit minim de 1500 de Ron si promit acest numar.

Renteaza mai mult sa fac rent a car, fata de car sharing?

In mod evident serviciul de car sharing aduce o incasare lunara mai mare. Singura problema la acest capitol, este timpul petrecut pentru a produce aceasta suma de bani.

Noi am calculat profitul mediu lunar pentru persoanele care fac car sharing. Acesta ajunge la 5000 de Ron pe luna, fata de 2000 de Ron obtinuti in rent a car.

Cu toate acestea, in serviciul de rent se petrec 10 ore de munca, iar in car sharing sunt lucrate 160 de ore. In acest domeniu, vei deveni mai exact soferul propriului tau client. In acest fel, se epuizeaza bani si energie, iar randamentul in car sharing este destul de scazut.

Daca in rent a car, vei avea o sursa suplimentara de venit pasiv, in celalalt domeniu te vei lauda cu un loc de munca. Dupa cum vedeti, domeniul de inchirieri auto are o rentabilitate mult mai ridicata. Acest proces, inseamna o suma mai mare de bani, castigata intr-un timp mult mai scurt.

Se pot pune mai multe masini la inchiriat?

Inca se discuta acest proces. Deoacamdata, nu se stie absolut nimic despre aceasta idee. Ceea ce stim, este ca ar transforma activitatea multora, in companii mici de inchirieri auto.

Ati aflat de aceasta data, cum se aplica serviciul de inchirieri auto pentru persoanele fizice.

Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!

4 thoughts on “Cum pot sa imi inchiriez masina?

  1. Felicitari pentru articolul bine scris si informativ! Subiectul a fost abordat sub multiple aspecte, oferind cititorilor o perspectiva ampla asupra temei discutate. Astept cu interes urmatoarele articole de pe acest site.

  2. Am apreciat diversitatea surselor folosite in redactarea articolului, ceea ce demonstreaza rigurozitatea autorului in procesul de documentare. Informatiile prezentate sunt relevante si actualizate.

  3. Mi-a placut modul in care autorul a structurat articolul, facilitand intelegerea informatiilor prezentate. Subiectul este tratat cu seriozitate si profesionalism, oferind o privire detaliata asupra temei abordate.

  4. Articolul de pe link-ul respectiv ofera o perspectiva interesanta asupra subiectului abordat, prezentand informatii utile si bine documentate. Autorul a reusit sa expuna argumentele sale intr-un mod clar si concis.

Comments are closed.